Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Arandur Mordaghan

Creació de contingut en català a Youtube

Presentació

Des del 2014, l'any que vaig començar a publicar regularment a Youtube, en uns 500 vídeos hem passejat per cementiris, presons i algun camp de concentració, llocs que d'entrada no se solen visitar, però també ciutats europees i llocs virtuals del sector dels videojocs.

Amb tot plegat, en aquesta pàgina no tot és Youtube, ja que en tenir un rerefons d'escriptor d'articles a premsa especialitzada, també podreu gaudir d'escrits que fan referència als videojocs i al futur del català a les noves tecnologies, però també, de material en format vídeo que no té cabuda al canal, però que estarà igualment disponible per a tots vosaltres.

Per entendre'ns, setmanalment i depenent del nivell de mecenatge, tindreu un vídeo a la vostra porta cada dilluns a les 17:30, dos dies abans que a Youtube, i els escrits i altre contingut serà més sorpresa, ja que dependrà de l'actualitat del dia.

Si voleu gaudir de tot això i més, o simplement em voleu donar suport en aquesta tasca titànica de normalitzar la llengua en un dels camps on menys implementació té, pel preu d'un cafè mensual ja podeu córrer a fer-vos mecenes tot clicant l'opció "Subscriu-te!".
Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.